INDIKATIVNO.com

Radio FM – najpopularnija aplikacija za slušanje internetskog radija

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija ovog tipa, naime Radio FM nudi mogućnost slušanja više od 50 hiljada radio stanica koje svoj program emitiraju širom svijeta, a aplikaciju korsti više od 50 milijuna korsnika.

 

 

Radijske stanice su grupirane po zemljama, po glazbenom žanru, jeziku i radijskim mrežama, a tu je naravno i mogućnost pretraživanja pa je do omiljenih radijskih emisija i muzike vrlo lako doći. Pored zgodnog sučelja tu je i podrška za podcastove.

 

 

 

 

Aplikacija nudi i neke praktične mogućnosti, posjeduje timer za spavanje i alarm za buđenje, tu je i prečac do omiljene radijske stanice, a nisu izostale ni notifikacije te ostale sitnice. Posjeduje podršku za AndroidAuto i Apple Car Play, ali i za Androd Wea, Apple Watch i Chromecast. Ali ni to nije sve.

 

 

Dakle radi se o odličnoj aplikaciji za sve koji žele slušati kako lokalne tako i brojne inostrane radijske stanice i to besplatno. Ako se želite riješiti smarajućih oglasa koje dolaze uz free verziju postoji mogućnost mjesečne pretplate za Premium verziju.

 

 

Sviđa vam se post, podijelite na omiljenim mrežama: